Onze diensten

Wenst u vastgoed aan te kopen, verkopen, huren, verhuren of uzelf volledig te ontlasten van alle administratieve opvolging dat komt kijken bij de (her)verhuur van uw investeringen?
Liekens vastgoed & beheer heeft alle expertise in huis om u verder te helpen. In welke positie u zich op dit moment ook bevindt.
Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Waardebepaling

Bent u verschillende opties aan het overwegen met betrekking tot uw onroerend goed, dan komen wij graag eens langs voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende waardebepaling.
Van zodra wij een schets van de situatie en het desbetreffende onroerend goed hebben, kunnen wij u dankzij onze expertise en diepgaande marktkennis meer informatie verschaffen over de mogelijke verkoop - en verhuurwaarden van uw onroerend goed.
Op deze manier bent u voldoende geïnformeerd om samen met ons een plan van aanpak op te stellen.

 

 

Verkoop

Uw woning verkopen? Dan zorgen wij dat u op uw beide oren kan slapen. Wij stellen het volledig verkoopdossier op en voorzien in alle wettelijk verplichte documenten voor een waterdicht dossier.
Daar elk pand uniek is zorgen wij, in samenspraak met u, voor de juiste verkoopstrategie aan de hand van ons garantieplan. Wij doen het nodige voor een professionele fotoreportage, de nodige marketing, leggen bezoeken af en doen de opvolging van de geïnteresseerden in uw eigendom.
Benieuwd naar ons garantieplan? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.
 

Verhuur

Wenst u uw onroerend goed te verhuren, dan doen wij eveneens het nodige om voor u een goede huurder te bezorgen. Wij volgen het gehele dossier van A tot Z op en zorgen dat u als eigenaar ervan verzekerd bent dat uw eigendom in goede handen is.
Wij zorgen voor een plaatsbeschrijving, de registratie van de huurcontracten, de opvolging inzake de energieovernames en de sleutelovername. Een correcte huurwaardebepaling en open communicatie naar alle partijen toe spelen in een verhuurdossier steeds een fundamentele rol.
 

Huurbeheer

Bent u voor een langere tijd in het buitenland, ziet u door de bomen het bos niet meer met verschillende huurpanden of maakt u simpelweg graag liever tijd vrij voor uw hobby’s, geliefden of familie? Dan kan u ook opteren om het volledige beheer van uw eigendom(men) uit te besteden.
Wederom zal het hele dossier nauwgezet opgevolgd worden, maar gaan we een stapje verder. Wij volgen de maandelijkse betaling, eventuele reparaties, vragen van uw huurder en de maandelijkse administratie steevast op. Op deze manier kan u genieten van wat echt telt en staat er steeds een vastgoedexpert met kennis van zaken voor u klaar.
 

Kennismaken?

Wij maken het vast goed. Heeft u na het lezen van onze diensten interesse in een vrijblijvend gesprek?
Wenst u meer informatie of een vrijblijvende (huur)waardebepaling? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat uw vraag vlot en correct behandeld wordt.