U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3020 Veltem-Beisem

Omschrijving

BEN nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers

Gelegen in een rustig, doodlopend straatje, vlakbij de gezellige dorpskern van Veltem-Beisem, stellen wij u graag deze energiezuinige nieuwbouwwoning voor.

Deze ruime woning beschikt over een netto-bewoonbare oppervlakte van maar liefst 206m² en omvat op het gelijkvloers een inpandige garage, een lichtrijke leefruimte met aansluitend een ingerichte open keuken, een praktische bergruimte en een terras. Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 slaapkamers, een badkamer (dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche) en een gastentoilet. De bovenste verdieping werd volledig afgewerkt met een zeer grote polyvalente ruimte (ingericht) met aansluitend een badkamer (lavabo, toilet en inloopdouche) en een technische ruimte. De woning werd tot slot volledig geschilderd in combinatie met de zichtbare houtstructuur, hetgeen een zeer warm, huiselijk gevoel geeft.

De woning is zeer energievriendelijk: de toekomstige huurders zullen kunnen genieten van de allernieuwste technieken die in de woning toegepast werden. Zo is de woning voorzien van een warmtepomp (lucht-water), 15 zonnepanelen, ventilatie systeem D, … .

Bovendien is de verkaveling uitermate gezinsvriendelijk. Er zal nog een groene zone voor de woning aangelegd worden. Scholen en kinderdagverblijf bevinden zich op enkele passen van de woonst.

De woning zal worden opgeleverd tegen 1 september 2023 en is vanaf dan eveneens beschikbaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Liekens Vastgoed & Beheer